Στο LEMON POPPY SEED, η εσωτερική αίσθηση και η εξωτερική εικόνα που προβάλλει καθένας από τους πελάτες μας, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική τους ζωή, είναι υψίστης σημασίας.
Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ενίσχυση και των δύο αυτών πτυχών, σε συνεργασία με το ατομικό στυλ και τον χαρακτήρα τους.

Η προσέγγιση που ακολουθούμε για κάθε πελάτη είναι σύμφωνα με:

– το στυλ τους
– τα χαρακτηριστικά και το χρώμα του προσώπου τους
– την επιθυμία τους
– τις ανάγκες τους
– τον τρόπο ζωής τους

Πιστεύουμε ότι ένα κούρεμα πρέπει να συνοδεύεται από χρώμα για να επιτευχθεί το επιθυμητό στυλ 100%. Το χρώμα, είτε σε φυσικούς τόνους είτε σε τεχνητές αποχρώσεις, ενισχύει ολόκληρο το σώμα της περικοπής και επιτρέπει τη φυσική ροή του νήματος των μαλλιών που τονίζει ταυτόχρονα την εμφάνισή του.
Έχοντας μια εξαιρετική τεχνική αντίληψη στην κομμωτική, εφαρμόζουμε την προσέγγισή μας σε τέσσερα βήματα «κούρεμα – χρώμα – στυλ – προϊόν» όπου κάθε βήμα βελτιώνει το προηγούμενο για να εγγυηθεί 100% ικανοποίηση με βάση τα 5 σημεία που αναφέρονται παραπάνω, που καθορίζονται από τον πελάτη μας.
Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπου η μουσική και η θετική ενέργεια είναι τα κυρίαρχα στοιχεία.

Το Lemon Poppy Seed, παράλληλα με τις δραστηριότητές του ως hair salon, διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια. Προσκαλούμε μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές ομάδες στο κέντρο της Αθήνας για σεμινάρια κατάρτισης κομμωτικής.

Εδώ, οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίου και το προσωπικό τους μπορούν να εκπαιδεύονται ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Όλα τα σεμινάρια είναι ειδικά σχεδιασμένα. Αυτό σημαίνει ότι σε ό, τι κι αν επιλέξετε να εκπαιδευτείτε (κούρεμα ή βαφή) μπορείτε να συζητήσετε τις ανάγκες σας μαζί μας και θα ενημερώσουμε την ομάδα εκπαιδευτών για τις ανάγκες σας, θα σας παρέχουμε τα κατάλληλα μοντέλα, προκειμένου να ενισχύσετε τα αδύνατα σημεία σας.

Τα σεμινάρια μας είναι κατάλληλα για κομμωτές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για εκπαίδευση και δεν θέλουν πλέον να ξοδέψουν αυτό το χρηματικό ποσό. Σας προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε την επιχείρησή σας πίσω και να χάσετε χρήματα.

Φέρτε το πάθος σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς !!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πρωτογενούς 7, Ψυρρή

GPS:

37.9781828, 23.7258587

Τηλέφωνο:
Σχεδίασε τη διαδρομή μου