Το καλύτερο τατουατζίδικο της Αθήνας βρίσκεται στου Ψυρρή. Η πόρτα που βρίσκεται σε ένα χαρακτηριστικό ισόγειο κτίριο ανοίγει καθημερινά εκτός Κυριακής. Μπαίνοντας μέσα αντικρίζει κανείς τοίχους γεμάτους δεκάδες καδραρισμένες ιδέες για τατού, με το χρώμα να κυριαρχεί αμέσως στη διάθεση του επισκέπτη.

honest tattoo

H αισθητική του χώρου αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία των tattoo artists που δίνουν πνοή στο Honest Tattoo, όπου τα υψηλά επαγγελματικά standards συνδυάζονται με το πάθος για το σχέδιο και το χρώμα. Η τέχνη συναντά την τεχνική και τους κανόνες που εφαρμόζονται για να παραμένει το tattoo αναλλοίωτο στο χρόνο. Είτε κλασικό αμερικάνικο, είτε γιαπωνέζικο, είτε παλιού τύπου, κάθε tattoo που αποτυπώνεται στο δέρμα αντιπροσωπεύει απόλυτα τις υψηλότερες απαιτήσεις του επισκέπτη.

Αξίζει να επισκεφτεί κανείς το Honest Tattoo, ακόμα και μόνο για να δει τα σχέδια από κοντά και να ακούσει τις προτάσεις της δημιουργικής του ομάδας, η οποία έφτιαξε ένα από τα πιο φημισμένα αθηναϊκά στέκια για tattoo – ίσως και το καλύτερο σε ολόκληρη την πόλη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεπενιώτου 21, Ψυρρή

GPS:

37.9781195, 23.7221646

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη
Σχεδίασε τη διαδρομή μου